top of page
P1010685[791].JPG

Personal Training

Met Personal Training ga je heel doelgericht aan de slag onder persoonlijke begeleiding. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld niet weet hoe je het beste kunt trainen om jouw persoonlijke doelen te halen of als je een stok achter de deur nodig hebt voor de motivatie.

 

Als je kiest voor Personal Training maak ik speciaal voor jou een trainingsprogramma gericht op jouw persoonlijke doelen zoals bijvoorbeeld afvallen, sterker worden of conditie opbouwen.

 

Onder mijn persoonlijke begeleiding ga je op locatie in Bergambacht of Gouda regelmatig sporten en bouwen we het verantwoord op tot jouw doelen bereikt zijn.

Duo Training

Train je liever samen met een vriend of vriendin en hebben jullie dezelfde trainingsdoelen? Dan kan je ook gebruik maken van Duo Training.

Tijdens Duo Training heb je nét wat meer persoonlijke begeleiding dan bij een groepsles. Zo kunnen jullie samen doelgericht trainen voor het beste en snelste resultaat.

1.png
2.0.png

* Er dient binnen 24 uur afgemeld te worden anders zal de volledige training in rekening worden gebracht.

** Aangeschafte rittenkaarten zijn 1 jaar geldig.

Afvallen

Spieropbouw

Conditie opbouwen

Gezonde Lifestyle

Hoe werkt het?

Contact opnemen

Intake

Trainingsprogramma op maat

Stap 1: Neem contact met ons op door te bellen, een berichtje te sturen of door het contactformulier in te vullen.

 

Binnen 24 uur word er contact met je opgenomen om een intakegesprek in te plannen.

Stap 2: Zodra het intakegesprek ingepland is ontmoeten wij elkaar op de locatie in Bergambacht (Total Functional) of Gouda (Basic-Fit). 

Het intakegesprek zal ongeveer 15 minuten duren. We kijken dan samen naar jouw doelen, eventuele medische indicaties en vullen het inschrijfformulier in. 

Hierna gaan wij aan de slag met een aantal testjes. Op deze manier krijg ik een goede indicatie van hoe fit en sterk jij bent.

Is de intake goed bevallen? Dan plannen wij een vervolgafspraak in om het traject door te zetten.

Stap 3: De eerste échte training! Ik maak voor jou een persoonlijk trainingsplan die compleet afgestemd is op jouw trainingsdoelen. 

Wij zullen aan de slag gaan met zowel machines als losse trainingsattributen zoals, Dumbbells, Battle Ropes, Kettlebells en Medicine Balls.

Functioneel en doelgericht trainen om een mooi resultaat te behalen!

bottom of page