top of page

Trainer

Hi! Ik ben Jennifer van der Horst, de eigenaresse van Onyx Sports.

In 2021 heb ik mijn passie gevolgd en ben ik een opleiding voor Personal Trainer gaan volgen. In mei 2022 ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan om mijn bedrijf in te schrijven en Onyx Sports was geboren. Kort daarna, op 18 november 2023 heb ik de Dutch Fitness Award voor ''Beste Personal Trainer in de gemeente Gouda'' gewonnen.


Ik als trainer inspireer en ondersteun jou graag om je grenzen te verleggen zodat je jouw persoonlijke doelen kunt behalen, wat vervolgens niet alleen fysieke, maar ook mentale voordelen met zich meebrengt. Zo help ik jou niet alleen bij het verbeteren van je fysieke conditie, maar dus ook bij het creëren van gezonde gewoontes die een leven lang meegaan. 

Naast Personal Training geef ik ook groepslessen waaronder Small Group Training, Bootcamp, HIIT en mijn eigen ontwikkelde les, Powerboost.

Hopelijk heb ik je enthousiast gemaakt en zie ik je binnenkort bij één van mijn trainingen. Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op en dan sta ik je graag te woord.

Jennifer van der Horst

1000023885.jpg

Eigenaresse / Personal Trainer / Small Group Trainer / SUP instructrice

Telefoon / Whatsapp

06 - 47949588

Email 

Social

  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin
bottom of page